Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus on aloittanut tänä vuonna uuden Valmennuskeskus Public toiminnan. Tämän toiminnan puitteissa tarjoamme nyt nuorten coachingia ja uraohjausta työttömille nuorille. Tällä hetkellä etsimme valtakunnallisesti lisää ohjaajia ja valmentajia sekä samalla käymme neuvotteluja eri julkisten tahojen kanssa ja osallistumme tarjouskilpailuihin. Itse uskomme vahvasti, että varsinkin työttömät nuoret ja maahanmuuttajat hyötyvät suuresti coachingista. Toivottavasti vuonna 2012 moni nuori, jolla ei ole itse varaa maksaa coachingista pääsee tätä kautta henkilökohtaiseen valmennukseen. Hakeminen näihin valmennuksiin tapahtuu paikallisten työvoimatoimistojen kautta.

Lisätietoja Valmennuskeskus Publicista löytyy osoitteesta www.valmennuskeskuspublic.fi.

Jätä kommentti

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>